Accordeondag op 7 oktober 2017

Play-in, masterclasses en concert met Geir Draugsvoll, accordeonist met wereldfaam in 'De Reggehof' te Goor

Geir Draugsvoll geeft les aan 'The Royal Danish Academy of music' in Kopenhagen, hij geeft concerten over de hele wereld en werkt samen met bekende componisten. 

Masterclasses & individuele lessen:
Veel professionele accordeonisten studeerden bij hem af, of volgden naar grote tevredenheid zijn masterclasses.
Amateur musici kunnen bij Geir Draugsvoll veel leren, door zijn uitmuntende didactische vaardigheden, die hij combineert met groot muzikaal inzicht. Hij staat bekend om zijn gemoedelijke en kundige lesstijl. (slechts 4 plaatsen van 30 min. beschikbaar! In overleg zijn er ook masterclasses te volgen op donderdag 5 en vrijdag 6 oktober elders in het land)

Lezing:
Naast de masterclasses en individuele lessen geeft Geir een lezing, met het onderwerp: 'Morgens Ellegaard- Live and heritage of an accordion poineer' (De lezing is in het Engels)

Play-in:
Er is rondom de aanwezigheid van Geir Draugsvoll een breed programma voor u uitgezet. Zo kunt u overdag een play-in volgen onder leiding van Michiel Ockeloen en Tim Fletcher. Tijdens de play-in staat o.a. Finlandia van Sibelius op het programma, o.l.v. Tim Fletcher. Daarnaast zal Michiel Ockeloen fraaie arrangementen uit de wereldmuziek instuderen. De muziek ontvangt u vooraf op per mail.
Na de repetities overdag is er om 20:00 uur een concert, met Geir Draugsvoll als solist!

Educatief:
Zaterdagochtend start het programma naast de play-in, met een lezing effectief oefenen door Annemarieke van der Ploeg. In de middag kan de liefhebber een praktijkles effectief oefenen volgen (slechts 8 plaatsen beschikbaar!). Voor kinderen die eens een accordeon willen bespelen en dat nooit hebben gedaan, is er om 16:30 een kennismakingsworkshop.

Concert:
Afsluiter van de dag is het grote concert om 20:00 uur. Het play-in orkest presenteert haar muzikale prestaties van de dag in het voorprogramma, waarna Geir Draugsvoll een programma van een uur Scandinavische muziek zal brengen. 

Kortom, een dag die onmisbaar is voor iedere accordeonist!

Inschrijven:
Zie het inschrijfformulier. Of: de wordversie

Downnload hier het programma

Informatie:
U kunt uitgebreide informatie vinden op: www.Geir.Accordeonkamp.nl

Michiel Ockeloen, Tim Fletcher & Annemarieke van der Ploeg

www.Geir.Accordeonkamp.nl
info@accordeonkamp.nl
0653798263 (Annemarieke van der Ploeg)